Använda Webbpolicyhantering

Webbpolicyhantering låter dig övervaka vad användarna gör på den lokala datorn och online. Du kan använda webbpolicyhantering för att begränsa åtkomsten till resurser och program på Internet samt visa rapporter över användarnas aktiviteter.

Internetanvändare ställs inför flera hot:

Webbpolicyhantering gör att du kan minska riskerna med dator- och Internet-användning. För att åstadkomma detta finns följande funktioner:

Du kan ställa in webbpolicyhanteringens funktioner var för sig för varje användarkonto på datorn. Om en användare använder två konton, till exempel ett lokalt konto för operativsystemet och ett användarkonto för Microsoft, bör inställningarna för webbpolicyhantering konfigureras för Microsoft-användarkontot.

Du kan också visa webbpolicyhanteringens rapporter över övervakade användares aktiviteter.

När tidszonen ändras, eller när du byter till och från sommartid, gäller följande regler för användning av datorn och internet, samt för att starta spel och program:

Webbpolicyhantering är inte tillgänglig om Kaspersky Small Office Security installerats på en filserver.

I detta hjälpavsnitt

Gå vidare till inställningarna för webb-policy hantering

Övervaka datoranvändning

Övervaka internetanvändning

Övervaka start av spel och program

Övervaka innehåll i meddelanden

Visa rapporten över en användares aktiviteter

Välja en användarprofil